TPV Boskant

Competitie

KNLTB Najaarscompetitie 2023 voor Tennis en Padel

Tenniscompetitie

Net als in 2022 is het aantal speeldagen voor de Najaarscompetitie teruggebracht van 7 naar 5. Deze beslissing is genomen om verschillende redenen, waaronder de weersomstandigheden en de herfstvakantie die tijdens de najaarscompetitie plaatsvindt. De vrijdagavondcompetitie in het najaar wordt, in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie, elke week gespeeld, vanwege de kortere speelperiode in het najaar.

Padelcompetitie

Alle leden kunnen deelnemen aan de padelcompetitie, of je nu een beginner bent of een ervaren wedstrijdspeler. De competitie omvat 5 speeldagen en elk team moet uit minimaal 4 spelers bestaan.

Lees meer op de officiële padelpagina van de KNLTB

https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/najaarscompetitie/

Promotie en degradatie

In alle padelcompetities wordt er gespeeld voor promotie of degradatie. Hierdoor ontstaat er een piramidale structuur van klassen, waardoor de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten zijn per competitie geldig. Een team dat in het najaar van 2023 promoveert of degradeert, speelt in het najaar van 2024 een klasse hoger (bij promotie) of lager (bij degradatie).

Kosten voor tennis en padel

De kosten voor deelname aan de najaarscompetitie 2023 bedragen € 65 team. Bij inschrijving verplicht een team zich tot deelname. Als een team zich terugtrekt, brengt de KNLTB kosten in rekening.

Inschrijven voor tennis en padel

Je kunt je team inschrijven door een e-mail te sturen naar info@tpvboskant.nl onder vermelding van “Najaarscompetitie”