Zaterdag 23 oktober 2023 liep de kantine van TPV Boskant vanaf 18.30 uur aardig vol met mannen. Er waren in totaal 37 aanmeldingen en er was een grote diversiteit in leeftijd. De jongste deelnemer was 20 jaar oud en de oudste deelnemer 80 jaar. De organisatie van de mannenavond had een sportief en gezellig programma in elkaar gezet. Na een uitgebreide uitleg over het wedstrijdschema kon het sportieve gedeelte van start. Iedereen was ingedeeld bij zowel tennis als padel. Alle tennis- en padel banen werden tegelijkertijd ingezet en er werd flink gestreden.

Iedereen speelde verschillende wedstrijden. De organisatie had zelfs voor het mooie weer gezorgd. Terwijl iedereen heel fanatiek aan het sporten was, kwam er vanuit de keuken een heerlijke geur van zelfgemaakte soep en lekkere snacks. Om 21.30 uur waren alle wedstrijden gespeeld en kon er in de kantine genoten worden van allerlei lekkers en volgde er nog een prijsuitreiking.

Het was een hele gezellig avond en het bleef nog lang “onrustig” in de sportkantine van de Esdoorn. Wij als organisatie willen iedereen bedanken voor alle inzet en een hele gezellige avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *