Wat was het geweldig ons eerste Padeltoernooi op de club! Van 29 t/m 31 aug waren de Padelbanen iedere avond druk bezet met het spelen van een husseltoernooi. Het toernooi was voor de vaste leden, maar ook ter afsluiting van de zomerleden met een zomerlidmaatschap.

Iedere deelnemer speelde 3 wedstrijden van een uur, waarin de games werden geteld. De eindstanden liepen erg uit een, wat maakte dat het tot het einde spannend bleef. Er waren 2 overduidelijke winnaars, met wel 73 games Teun en Jos Leenders. Op de 2de plek kwamen vader en zoon Nils en Erik met 42 games. De derde plek werd behaald door Brett en Ilse, met 36 games!

Een groot applaus voor alle deelnemers en winnaars! We kijken nu al uit naar het volgende evenement. Zien we jullie bij de clubkampioenschappen padel/tennis van 23 t/m 27 oktober? Meld je dan snel aan!

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *