Beste leden,

Wat een geweldige week was het! Van 3 t/m 7 juli heeft het jaarlijkse Thuisblijverstoernooi plaatsgevonden. En met een groot aantal inschrijvingen kunnen we zeggen dat het evenement opnieuw een groot succes was.

De deelnemers streden in 2 mix dubbel poules, 1 dames dubbel poule en 1 heren dubbel poule. Het was een toernooi vol onverwachte wendingen, spannende duels en sportieve uitdagingen.

Bij de heren dubbel waren de wedstrijden zeer aan elkaar gewaagd en bleef het tot de laatste speeldag spannend. Uiteindelijk mochten Will en Rik van Haren de trofee in ontvangst nemen. Gefeliciteerd heren!

In de dames dubbel waren de wedstrijden eveneens zeer spannend, waarbij Elle en Connie als de sterksten uit de strijd kwamen. Goed gedaan dames!

In de mix dubbel poules zagen we een mix van felle gevechten en vlot besliste wedstrijden. Paules en Christien, en Aniek en Frank, gingen uiteindelijk met de prijzen aan de haal. Een geweldige prestatie!

Het weer speelde ook een rol in ons toernooi. We hadden een week vol prachtige dagen, op één kleine uitzondering na. Maar ondanks een dag die letterlijk in het water viel, konden bijna alle wedstrijden dankzij de flexibiliteit van de spelers alsnog worden ingehaald.

Een groot applaus voor alle deelnemers en winnaars! We kijken nu al uit naar het volgende evenement. Zien we jullie bij de clubkampioenschappen van 2 t/m 6 oktober?

Tot dan!

Met sportieve groet,

Het Bestuur van TPV Boskant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *