Wat een top ochtend bij TPV Boskant vandaag! De zon scheen volop, en onze kids? Die lieten zich niet kennen. Ze gingen vol gas op de tennisbaan, ook al was het flink warm. Het was een en al actie en vooral heel veel lol.

Na het tennissen was het tijd voor waterspelletjes. De kids hebben zich prima vermaakt, en het was een lekkere manier om af te koelen. En je raadt het al, de lach hield niet op. Wat hebben we een plezier gehad!

We hebben de ochtend afgesloten met een ijsje voor iedereen. Precies wat we nodig hadden na zo’n energieke ochtend. De blije gezichten zeiden genoeg: het was een geslaagde dag.

Bij TPV Boskant vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en plezier heeft. Daarom een dikke dankjewel aan iedereen die erbij was en deze ochtend tot een succes heeft gemaakt. Op naar nog meer van zulke leuke dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *