Graag nodigen we je uit voor de opening van onze nieuwe padelbanen op zaterdag 4 juni. Het wordt een gezellige dag vol sportieve en feestelijke activiteiten. Hieronder vind je het programma van de dag:

Programma:

9:00 – 12:30 – Padel-clinics
Kom padel ontdekken en verbeter je vaardigheden onder begeleiding van ervaren padeltrainers. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Meld je vooraf aan via info@tpvboskant.nl, indeling wordt per email toegestuurd. Helaas kunnen we geen rekening houden met voorkeur voor tijden.

13:00 – Start officieel programma
Wees welkom bij de start van het officiële programma.

13:20 – Officiële opening door de wethouder
Wethouder Jan van Burgsteden zal de padelbanen feestelijk openen.

13:30 – Demonstratiewedstrijd
Geniet van een demonstratiewedstrijd gespeeld door professionele padelspelers.

14:15 – Feestelijke bijeenkomst
Praat gezellig na met andere gasten en geniet van een hapje en een drankje tijdens de feestelijke bijeenkomst.

We hopen dat je erbij bent deze dag. Laat ons uiterlijk 24 mei weten of je erbij  bent / jezelf aanmeld voor de clinics, door te reageren op info@tpvboskant.nl. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *