Een belangrijke update over de aanleg van onze padelbanen: de afgelopen weken is er keihard gewerkt om de banen zo snel mogelijk gereed te krijgen, en dat is gelukt! Het ziet ernaar uit dat de banen op 19 april opgeleverd worden. Dat betekent dat je vanaf 20 april de banen kunt reserveren, goed nieuws toch?

Officiële opening: 4 juni 2023

De officiële opening van de padelbanen staat gepland op 4 juni, maar je kunt dus al vanaf 20 april terecht om te spelen. De banen zijn op de normale manier te boeken via de KNLTB app. Zorg wel dat je minimaal met 4 personen bent, de padelbanen zijn alleen geschikt voor dubbelpartijen. 

Informatie over eventuele trainingen om Padel nog beter te begrijpen en het spel ook leuker te maken volgt spoedig, evenals het verhuur/gebruik van rackets en ballen vanuit de vereniging. 

Wij gaan er vanuit dat de padelsport met veel enthousiasme wordt ontvangen in Sint-Oedenrode. Voorals nog zijn wij de enige vereniging binnen Sint-Oedenrode die deze sport aanbiedt. We verwachten daarom ook veel niet leden die via Meet&Play gebruik zullen maken van onze nieuwe banen. Extra leuk voor meer activiteit op ons tennis en padel park. 

Mochten er vragen zijn, laat het ons weten via info@tvboskant.nl

Extra dank aan de werkgroep, bestaande uit Hans vd Gouw, Ilse Schaafsma, Kim Kerkhof, Wim van Veggel en Theo De Koning, welke afgelopen maanden hard hebben gewerkt om deze sport mogelijk te maken op ons mooie park. Bedankt namens al onze leden en toekomstige nieuwe leden!

Vriendelijke groet,

Het Bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *