Vrijdagavond 24 maart was het een gezellige boel in de kantine van Tennis Vereniging Boskant. Alle vrijwilligers en sponsoren waren uitgenodigd en de opkomst was goed. De avond startte met een heerlijk warm/koud buffet van slagerij Verheijen. Na het eten nam de voorzitter Frank van der Heijden het woord om iedereen welkom te heten en vooral te bedanken. Zonder sponsoren is het draaiende houden van een vereniging een stuk lastiger en zonder vrijwilligers zelfs niet mogelijk. Het is fijn om te zien dat bij TV Boskant alle leden een steentje bijdragen en er steeds leden en sponsoren zijn waar we een beroep op kunnen doen om een stapje extra te zetten. Frank onthulde ook het nieuwe logo, omdat op korte termijn onze vereniging van Tennis uitbreidt naar Tennis en Padel Vereniging Boskant. Het nieuwe logo werd met enthousiasme ontvangen, met dank aan Edwin van Beers. De avond werd voortgezet met een heuse Boskantse Pubquiz. Elle van Genugten had deze in elkaar gezet met mooie toepasselijke vragen. Zes teams streden om de hoofdprijs, maar het was vooral erg gezellig. En het bleef gezellig de rest van de avond tot in de late uurtjes. De avond werd opgeluisterd door Huub de Haas, wat zeker bijdroeg aan de sfeer. Al bij al een zéér geslaagde avond. Vrijwilligers en sponsoren nogmaals hartelijk dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *