Zaterdag 11 februari was het al een beetje carnaval in Boskant. De tennis vereniging organiseerde een carnavalstoernooi. Hoewel de opkomst niet heel groot was, was het wel heel gezellig. Dat was dan ook de belangrijkste reden om dit toernooi te organiseren. Fijn gezellig samen zijn. Martien Peters mocht de prijs van mooiste carnavals outfit in ontvangst nemen. Er werd natuurlijk ook getennist en al husselend konden de deelnemers punten vergaren. De jeugdige spelers van TV Boskant hadden hun eigen baan om met elkaar te tennissen en de senioren speelden op de andere banen. Op het einde van de middag had Hanneke Bogers op 1 na meeste punten en werd Michel van den Oever tot winnaar uitgeroepen. Lag het aan zijn weelderige bos haren? Het was zeker een mooie middag en hopelijk kunnen we het volgend jaar organiseren met nog meer deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *