Afgelopen vrijdag, 27 januari stond de laatste wedstrijd van de competitie gepland voor het vrijdag avond 17+ team met Corrie, Angeline, Kim, Geanne, Imke, Leonie en Ilse.

De tegenstander, Duizel, had tot vrijdag pas 2 punten laten liggen, Boskant had 1 punt laten liggen. De conclusie was: 2-2 gelijkspel is voldoende om kampioen te zijn. Maar aangezien zij ook alle wedstrijden (ruim) gewonnen hadden, maakte Boskant zich op voor 4 pittige potjes.

De eerste wedstrijd van Corrie en Geanne werd helaas verloren, de wedstrijd van Angeline en Ilse gewonnen, het eerste punt was binnen maar het was nog zeker niet beslist! Na de koffiepauze mochten Corrie en Kim zich klaarmaken voor de 3e wedstrijd en ze gingen goed van start! Halverwege zakten ze wat in maar wisten de eerste set met 7-5 te winnen. De 2e set ging heel goed en wonnen ze met 6-1. Het kampioenschap was binnen! De laatste wedstrijd moest natuurlijk ook nog gewonnen worden, na een lange eerste set stonden Angeline en Geanne tegen een 1-0 achterstand aan te kijken. De 2e set werd binnen no time met 6-1 binnengehaald en toen kwam de tiebreak, hoe de 2 Boskantse dames het voor elkaar hebben gekregen weten ze zelf misschien ook niet maar na een 8-2 achterstand in de tiebreak, hebben ze het tóch om kunnen zetten in een 10-12 overwinning! Dit betekende voor de wintercompetitie: Kampioenen! De kurk kon van de champagne en de bloemen konden uit de auto gehaald worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *