Zaterdag 26 november bereikte ons het droevige nieuws dat jan is overleden. Jan heeft de afgelopen jaren hard gevochten tegen alle gezondheidsproblemen die hem achtereenvolgens hebben getroffen. Ondanks zijn zwakke gezondheid is Jan altijd positief en opgewekt gebleven. Als je aan hem vroeg hoe het met hem ging was het altijd goed en klaagde hij nooit. Hij greep elk moment dat het fysiek kon aan om naar het tennispark te komen en soms weer een balletje te slaan. Helaas heeft hij zijn dappere strijd niet kunnen winnen. Jan was lid sinds de oprichting in 2007 lid van onze vereniging en was vaak op het tennispark te vinden. Een aantal weken geleden nog had hij zich aangemeld voor de klusploeg en verrichtte hij lichte werkzaamheden op- en rondom de tennisbanen. TV Boskant neemt met Jan helaas afscheid van een trouw en actief lid. We wensen zijn dierbaren heel veel sterkte toe met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *