Twee jaar was het niet mogelijk, maar dit jaar was het weer zover de TV Boskant clubkampioenschappen 2022. Een toernooi waarin dit jaar 42 enthousiaste senioren en 6 jeugdleden van maandag t/m vrijdag, per poule streden om de titel als clubkampioen. De wedstrijden waren onderverdeeld in 3 dames dubbel poules, 2 heren dubbel en 1 gemengd dubbel poule. Bij de dames dubbel waren de wedstrijden aan elkaar gewaagd en soms was het ook snel beslist. Zo waren in de DD6 de winnaars Aniek van Hees en Jeanne van de Wijdeven. In de DD7 Monique vd Berk en Joyce van Duijnhoven en in de DD8 hebben Inge vd Werff en Leonie Bekkers de prijs in ontvangst mogen nemen. In de heren dubbel waren er 2 poules, waarin in de HD7 Hans en Bas Vd Gouw met de prijs er vandoor ging en bij de HD8 Gerrie Onland en Ruud vd Berk. In de GD7 gingen de wedstrijden gelijk op en bleef het tot het einde spannend. Uiteindelijk zijn Manon Kreeft en Rien vd Zanden winnaars van deze poule geworden. Woensdagavond stond de jeugdclubkampioenschappen op de planning met 6 enthousiaste jeugdleden. Ingedeeld op leeftijd en spelniveau speelde ieder kind 3 wedstrijden van 10 minuten. Het waren spannende wedstrijdjes, waarbij aan het einde de punten niet ver uit elkaar lagen. Het was nog even spannend tussen Dani Och en Sofie Bogers, maar Sofie bogers ging met 42 punten met de beker naar huis. De andere kinderen Dani van Och, Roan Schevers, Lia Hustiuc, Lieke en Fenne van de Laarschot hebben een prachtige gouden medaille in ontvangst mogen nemen. De winnaars van de clubtitel zijn wederom uitgenodigd voor het jaarlijks Meierijstad Tenniskampioenschap. We kijken terug op een succesvol, sportief en vooral gezellig toernooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *