Op 24 september was er een mannenavond georganiseerd door enkele leden. Het aantal aanmeldingen viel helaas tegen met 16 van de 67 mannelijke leden. Ondanks dat we met een kleinere groep waren hebben we toch erg mooie wedstrijden kunnen spelen. Hierover waren alle deelnemers het eens. Er was een mix van jong en oud en dat heeft de toernooiplanner goed weten te mixen. We hebben getennist van 19.00 tot 22.00 uur. Hierna nog gezellig in de kantine rustig bij zitten kletsen onder het genot van soep van Huub, diverse kaasjes, saté en gehaktballen met brood. Voor volgend jaar staat er in september weer een mannenavond gepland. De datum volgt nog. Hopelijk kunnen we dan ook de oudere leden inspireren om gezellig mee te doen. Ook al is het alleen voor de derde helft. Organisatie bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *