Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Summer Challenge! Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten. • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden 3 om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. • Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi • Je bent volwaardig KNTLB lid, dus ook deelname aan open toernooien is mogelijk • Kosten: € 40,-

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen driemaanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee? Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met info@tvboskant.nl. Of meld je direct aan via onderstaande button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *