Op zaterdag 21 december vond de eerste editie van het kersttoernooi plaats. Uniek voor dit toernooi was dat de jongste spelers gezamenlijk op de baan stonden met de senioren. In de loop van de middag werden in husselvorm de wedstrijden gespeeld waarna het tot in de vroege avond, opgewarmd door de vuurkorven, nog lang gezellig bleef en iedereen genoot van de oliebollen, glühwein en erwtensoep.

Peter Klasens, een van de ouders, werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen en voor de kleintjes was er een presentje als dank voor hun deelname. Al met al een zeer geslaagde dag die ook volgend jaar niet op de toernooikalender zal ontbreken.

Tijdens het toernooi maakte de voorzitter nog van de gelegenheid gebruik om de op 2 december geplaatste ledverlichting officieel in gebruik te nemen. Door het omdraaien van de sleutel werden de lampen ontstoken. Door de BOSA-subsidie van het rijk en een prachtig bedrag uit het Rabo Dichtbij fonds, kon de vereniging deze investering bekostigen. De Voorzitter bedankte de financiële weldoeners uitgebreid voor hun bijdrage aan dit mooie resultaat dat mede tot stand is gekomen door de goede samenwerking met VV boskant die begin volgend jaar overgaan tot plaatsing van ledverlichting.